Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

24 Woningen Lambroek

Gelegen in het hart van de provincie Limburg, bieden deze 24 woningen in Stramproy een unieke gelegenheid om te genieten van hedendaags comfort in een historische ambiance. Lambroek Stramproy is ontworpen met een focus op zowel veiligheid als comfort. Kinderen profiteren van doordachte speelruimtes, terwijl groenvoorzieningen en rustige plekken zorgen voor een sfeer van ontspanning, speciaal ontworpen voor oudere bewoners. Het streven naar een gebalanceerde en plezierige leefomgeving komt tot uiting in de harmonieuze integratie van groene zones, veilige speelplekken en rustgevende uitzichten.

In opdracht van Vlassak mogen wij de sanitaire ruimtes in de woningen van tegelwerk voorzien. Eventuele andere wensen op het gebied van wandtegels en/of vloertegels bespreken we graag in onze tegelshowroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Basis sanitair kan afwijken van deze creatieve visualisatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Behoort uw woning tot dit project?

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×