Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Jong en oud komt samen in nieuwe woonwijk

De nieuwe woonwijk, waar jong en oud samen komen, ​kent een landelijke, eigentijdse architectuur waarbij traditioneel metselwerk in combinatie met dorpse elementen worden toegepast. Door verschillende kleurtinten metselwerk en verscheidenheid in bouwvolumes krijgen de straten binnen het plan een eigen identiteit en karakter. Naast de diversiteit van de woningen en eigentijdse architectuur staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Het plan is ruimtelijk opgezet en voorzien van veel groen met wandelpaden en speelweides en voldoende parkeergelegenheid.

In de tweede fase van dit project gaat Loomans tegelwerken in opdracht van Peters Bouw 17 woningen voorzien van tegelwerk. De sanitaire ruimtes worden sowieso voorzien van tegels, andere wensen op gebied van tegelwerk bespreken we graag met de klant in onze showroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×