Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De ambitie was om de uitstraling van de nieuwe woningen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij  omliggende bebouwing. Aan de kant van de Rijksstraatweg levert dit een wat luxere uitstraling op, met een natuurlijk verloop richting de Esdoornlaan.

Het plan is daartoe opgedeeld in drie delen. Het eerste blok van drie woningen aan de kant van de Rijksstraatweg is opgetrokken in de stijl van een oud, luxe koetshuis. Het dak is ‘afgeplat’. Geen spitse nok dus, maar een dak dat qua vorm overeenkomt met het dak van de er vóór gelegen winkel. Het tweede huizenblok is in de stijl van een ondersteunend gebouw. Het derde blok van vijf woningen is qua bouw en uitstraling gericht op de naastgelegen woningen aan de Esdoornstraat.

Tegelhandel Loomans heeft in opdracht van Dura Vermeer, met alle kopers gezocht naar de perfecte invulling van het tegelwerk in de sanitaire ruimtes. Binnenkort gaan onze tegelzetters aan de slag om het tegelwerk in de woningen te realiseren!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×