Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huysackers heeft de willekeurige structuur van een traditioneel Brabants dorp; gebouwd rond een groene kern met wat dichtere bebouwing en ruimer uitwaaiend naar de rand met grote kavels. Het groene bladerdak van de vele bomen in de straten geeft het gevoel je te omarmen. Doordat er alleen bestemmingsverkeer komt en parkeren veelal in hofjes gebeurt, kunnen je kinderen hier veilig over straat. Tel daarbij op dat mensen elkaar hier écht kennen: dat is gemoedelijk wonen.

Aan de rand van Huysackers komt een prachtig appartementengebouw met 8 appartementen en 2 penthouses. Vanuit de appartementen heb je prachtig uitzicht over de omliggende weides en bossen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 124 m2, 2 of 3 slaapkamers en een balkon van maar liefst 16 m2. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin.

Loomans Tegelwerken ontvangt alle kopers om per kavel een ideale invulling te bepalen voor het aanstaande tegelwerk. Badkamers en toiletten komen sowieso aan de orde, en waar gewenst gaan we ook aan de slag met begane grondvloeren of andere invullingen!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×