Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kleuren, formaten, snelheid, afwerkingen, techniek: alles is in ontwikkeling. Ons vak verandert constant! Tegelzetten saai en alleen maar sjouwen? Dacht het niet! Om dat te bewijzen nemen we je graag mee in ons vak vandaag de dag: Tegelzetten in TwintigTwinting!

Aflevering 1: diverse formaten

De tijd van kleine tegeltjes op vloer en wand is voorbij. Grootformaten zijn de grote trend. Maar hoe verwerkt je zoiets en wat maakt het een anders dan al het andere? Dat zie je in deze video!

Aflevering 2: tegels over tegels

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar hoe realiseer je deze allemaal? Voor iedere tegeluitdaging is er een oplossing. Lang leve de creativiteit. Hoe laat je dat in je voordeel werken? Bekijk het in deze video!

Aflevering 3: snel resultaat

Een tegelzetter moet stressbestendig zijn en om kunnen gaan met tijdsdruk. Gelukkig zijn er verschillende trucjes om het tikken van de tijd te beïnvloeden. Zo kun jij focussen op wat echt belangrijk is: perfect tegelwerk maken.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×