Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

In dit landelijke woonhuis in Helmond zijn diverse tegels binnen dezelfde stijl toegepast om samen een prachtig geheel te vormen.

De authentieke tegels van de keukenvloer staan prachtig bij de landelijke keuken. Deze tegel is ook door gelegd in de hal, met in het kader een opvallende patroontegel. Op de achterwand van het fornuis zijn glanzende, handgevormde tegels toegepast. Slimme keuze, want zo houd je de achterwand van het fornuis gemakkelijk schoon. Ook onder de vensterbank in de keuken zijn deze tegeltjes toegepast. In de woonkamer is een karakteristieke houtlook visgraat vloer gelegd. De uitstraling van hout met het gemak in onderhoud van tegels!

Op het toilet zijn handgevormde tegels toegepast, de zogenaamde witjes, genuanceerd in meerdere tinten. In de badkamer zijn deze ‘witjes’ ook toegepast in een groentint.

In de tweede badkamer is voor een 30×60 glans witte tegel gekozen voor een tijdloze en luxe uitstraling. Ook is de garagevloer betegeld met een grijze tegel.

Facts

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Oppervlakte: Wand- en vloertegels
  • Soort opdracht: Werk - Particulier

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×