Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een sfeervol jaren 30 woonhuis met een nieuwe generatie jongvolwassen bewoners vraagt natuurlijk om creatief en passend tegelwerk. Tijdens een verbouwing werd het hele huis aangepakt wat resulteert in splinternieuw tegelwerk. De reeds aanwezige jaren 30 stijl staat centraal, maar er is natuurlijk ook ruimte voor moderne en speelse accenten.

De basis wordt gelegd met een warme visgraatvloer in de voorkamer/woonkamer. Deze ‘cashmere’ kleur combineert warmte met een subtiele grijstint waardoor het geheel huiselijk en tevens licht en open blijft. Ter plaatse van de scheidingsdeur verandert het tegelwerk van houtlook naar een moderne lichte 120×120 industriële look tegel. Deze loop tevens door op het buitenterras, waardoor er maximaal ruimte en eenheid gecreëerd wordt.

Als we meer achter de deuren gaan kijken komen we de creatieve eye-catchers tegen. Het toilet is volledig in jaren 30 stijl ingericht met een motief tegelvloer en glans witte metrotegels welke liggend halfsteens zijn geplaatst. Op de badkamer wordt nog een subtiele knipoog gelegd naar de overkoepelende conceptuele jaren 30 stijl met een prachtige kleurrijke visgraat wand. Deze woning kan er wel weer even tegen!

Facts

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Datum realisatie: Juni 2022
  • Soort opdracht: Werk - Particulier

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×