Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Herbergier Maria biedt een warme plek aan 19 ouderen met geheugenproblemen. In de Herbergier is ruimte voor een- en tweepersoonskamers. De kamers kunnen door bewoners naar eigen invulling worden ingericht maar zijn voorzien van een douche, toilet en wastafel. Herbergier Maria is de droom van Judith en Walter Knijnenburg. Beiden hebben een warm hart voor de doelgroep en zien er naar uit om de Herbergier te runnen. Samen zijn ze enorm gedreven om Herbergier Maria een warm thuis te laten zijn voor ouderen uit de omgeving.

Loomans Tegelwerken heeft de zorgkamers en de privéruimtes van de eigenaren in dit monumentale pand mogen voorzien van tegels. De hal is voorzien van een prachtige terrazzo tegel, die helemaal past bij het monumentale pand. Deze vloer is doorgetrokken in het toilet en gecombineerd met een witte metrotegel. In de badkamer is de vloertegel 60x60cm ook op de wand toegepast. Hierdoor ontstaat een rustig geheel.

Facts

  • Opdrachtgever: Ouderenzorg Vught
  • Datum realisatie: juli 2022
  • Soort opdracht: Werk - Zakelijk

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×