Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kom opwarmen met de nieuwste tegelinspiratie voor het nieuwe jaar bij Loomans Tegelwerken! Op 27, 28, 29 en 30 december trakteren wij iedereen op de meest hartverwarmende tegelideeën onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom+topping inclusief gratis mok! En om het vuurtje nog wat aan te wakkeren, maakt u kans op deze prachtige hoofdprijs: een gratis interieuradvies sessie van professionele styliste Karly in Huis bij u thuis t.w.v. €175,-!

Maak direct een afspraak

Win gratis professioneel interieuradvies t.w.v. €175,-

Bij Loomans bruisen we van creativiteit en prachtige tegelcombinaties. Tijdens deze eindejaarsactie visualiseren wij gratis al uw tegelplannen in 3D inclusief gratis sample gift! Met uw bezoek maakt u tevens kans op de hoofdprijs: gratis interieuradvies van professionele styliste Karly in Huis bij u thuis t.w.v. €175,-! Laat uw NAW gegevens achter bij onze welkomstbalie en maak direct kans!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Het opwarmertje van Karly in huis

Speciaal voor deze actie kwam interieurstyliste Karly langs in onze showroom om alvast op te warmen voor het nieuwe jaar. Haar bezoek leidde tot een unieke blogpost waarin Karly ons meeneemt in haar visie en ideeën op gebied van interieurstyling en tegels in het bijzonder. Benieuwd?

Lees de blogpost

Tegels + vloerverwarming = HOT!

Er is geen betere combinatie voor een behaaglijke badkamer of woonklimaat dan keramische tegels met vloerverwarming. Het karakter van tegels zorgt voor een perfecte geleiding van uw opgewerkte warmte zonder onnodig verlies van kostbare energie. Daar houden wij van bij Loomans. U ook? Kom dan langs of vraag uw adviseur voor meer informatie!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Renate van Wilderen

Showroom adviseur

(Ver)bouwplannen voor het nieuwe jaar? Kom alvast opwarmen bij Loomans Tegelwerken!

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×