Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hoe werkt het maken van een online afspraak?

Ga naar het contactformulier onderaan deze pagina of druk op het menukopje ‘contact’. Laat ons weten dat u een online adviesgesprek wilt inplannen en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Vul altijd uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Als u een voorkeursmoment heeft kunt u deze bij ons aangeven. Deze proberen wij zoveel mogelijk op te volgen. Ook horen wij graag voor welke ruimtes u tegels zoekt zodat onze experts zich kunnen voorbereiden op het gesprek.

Hoe gaat het online adviesgesprek in zijn werk?

Het online adviesgesprek vindt plaats via Microsoft Teams. Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangt u van ons de link waarmee u toegang heeft tot het online adviesgesprek. Tijdens de afspraak zal een van onze adviseurs uw wensen doornemen en daarna samen met u digitaal in de showroom op zoek gaan naar de juiste tegels passend bij uw wensen. Zodra de keuzes zijn gemaakt volgt de administratieve afronding van het gesprek waarbij we alle keuzes noteren en de uitganspunten vastleggen voor de offerte.  Een tekening van de te betegelen ruimte aangeleverd door u als klant is hierbij cruciaal, dus zorg dat u deze voor ons gereed heeft. Daarna bieden wij u de service om maximaal 4 monsterstalen op te vragen van geziene materialen om een gedegen keuze te kunnen maken.

Voorbereidingstappen op het online adviesgesprek:

  • Zorg dat uw digitale toepassingen in orde zijn en u 5 minuten voor aanvang van het gesprek klaar zit
  • Zorg dat u tekeningen heeft van de te betegelen ruimtes (eventueel vooraf aan te leveren via info@tegelhandelloomans.nl)
  • Doe alvast research via Google en Pinterest en sla uw inspiratie op. Dit is waardevol voor ons om samen met u efficiënt te werk te gaan
  • Neem alvast een kijkje hieronder om inspiratie op te doen

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×