Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

LOOMANS TEGELWERKEN
EEN TROTS FAMILIEBEDRIJF

Als Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf in één realiseren wij de meest uiteenlopende tegelwerken van A tot Z. Vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak. In oktober 1982 startte grondlegger Frans Loomans Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans in Someren. Samen met broer Johan werden tijdens de eerste jaren tegelwerken uitgevoerd voor aannemers als Wijnen Someren en bouwbedrijf van Bree. Frans werkte als tegelzetter, Johan als tegelhandelaar. In 1984 werd Tegelzettersbedrijf van Diepen overgenomen, waardoor er een eigen showroom kwam.

In de zomer van 1987 besloten beide broers afzonderlijk invulling te geven aan hun ambities met als doel de complete markt af te dekken en opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Daarom startte Johan groothandel Kerasom en bouwde Frans verder aan Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans. In 2007 nam Johan de aandelen over van Frans Loomans en Robert Hurkmans werd directeur. In 2015 namen de zonen van Johan; Jan, Frans en Johan jr. de zaak over.

Vandaag de dag is Loomans uitgegroeid tot een bekend begrip in tegelland, met een uiterst moderne showroom in Someren, en meer dan 30 werknemers in vaste dienst. Someren is gelegen in Noord-Brabant op circa 20 minuten vanaf Eindhoven. Onze missie? Vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak kwalitatief tegelwerk maken met tevreden medewerkers, voor nog meer tevreden klanten.

plan een adviesgesprek

 

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×