Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nominatie voor verkiezing beste praktijkopleider 2024

Anton van de Kerkhof uit Someren is één van de tien genomineerden praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector techniek en gebouwde omgeving. 1 maart maakte SBB dat bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Anton leidt sinds 2007 mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Anton is blij verrast met de nominatie!

Maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel aan de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

 

Beste praktijkopleider Loomans

Op de foto Robert Hurkmans (links) Anton van de Kerkhof (midden) en Robert van Otterdijk (rechts)

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×